In het hart van de Gers en op 5 minuten van Vic-Fezensac, verwelkomt Thibault u in zijn charmante herberg. Als koppel, familie of groep, biedt Auberge La Baquère een persoonlijk onthaal voor een moment van warmte en gezelligheid om de gastronomische schatten in de Gers te ontdekken. De Auberge La Baquère biedt een keuken op basis van lokale producten en een wijnkaart 95% van Zuid-West en biedt onder meer een dozijn kwaliteit Armagnac. Op het bord zal de chef-kok u aanraden zijn specialiteiten uit de Gers-regio te ontdekken: tartaar van eend met foie gras en Espelette-peper, gans tournedos, saus met eekhoorntjesbrood en St-Mont-wijn, bloedworst-salade en konijn confit met rozemarijn, Gourmet Baba met Armagnac en snoeien ijs. Speciale oenophile-avonden worden het hele jaar door georganiseerd met een uitgebreid programma van vergaderingen en activiteiten. U zult een moment van gastronomie en uitwisselingen rond wijn en spijs combinaties (menu met 35 euro dranken inbegrepen) kunnen delen in aanwezigheid van producenten die de reis voor de avond hebben gemaakt. Specialiteiten: - Eendentart met foie gras en Espelette peper - Gans tournedos, saus met eekhoorntjesbrood en St Mont wijn - Bloedworst salade en rozemarijn confit konijn - Gourmet Baba met Armagnac en snoeien ijs Informatie over lokale producten en producenten: - Palacin Slagerij in Vic-Fezensac - Woloszyn Bakkerij in Vic-Fezensac - Black Layered Matayron Varkensvlees - Eend: Ramajo à Dému, Tomazella à Aignan - Lectoure saffraan - Wijnen: 90% van de eigenaars lokaal.
Labels
Table de terroir (Tafel met streekproducten)
TerraGers
De tabellen van de Gers
Gesproken talen
Capaciteit
Aantal couverts
80
Aantal couverts op het terras
50
Tarieven
Betaalmogelijkheden
Bankpas
American Express
Vakantiecheques
Belangrijkste voorzieningen
Huisdieren toegestaanAnimatie met een specifiek themaParkeerplaatsTuinVakantiecheques