Le Relais Armagnac is gevestigd in een oud gebouw met zichtbare balken en een open haard. Het bevindt zich in de stad Luppe Violles in het noorden van de Gers en biedt een familiale sfeer om zijn gastronomisch restaurant te ontdekken. Het is rond een traditionele keuken, dat zijn chef-kok, Jean-Paul Fourmatgeat, een uitgebalanceerde keuze aan gerechten biedt om je smaakpapillen wakker te maken en zijn passie te delen voor de Franse gastronomie en lokale producten. Zijn recepten zijn genereus en zijn gemaakt van verse producten. Op het menu kunt u proeven, in de eetkamer of op het terras, zwezeriken met bosensaus, cassoulet, foie gras met zoete azijn (op aanvraag), steur van Adour pittige sinaasappelsaus, kikkerpoten , kleine grijze slakken van Gers. Buiten het menu gastronomische menu's vergezeld van een ruime keuze aan wijnen zijn beschikbaar op reservering. Het relais van Armagnac geeft u ook de mogelijkheid om conserven te kopen, wijn van Gascogne, St Mont, Madiran, Floc van Gascogne en Armagnac aan producent directe tarief. Specialiteiten: - Cassoulet - Stierengehakt - Zwart varken van Bigorre - Kikkerbilletje - Gebakken ganzenlever halfgekookt - Ris de veau. Informatie over producten en lokale producenten: - Soubère (foie gras). - P. Matayron (zwart varken van bigorre). - P. Tachon (boerderijsteur). - EURL Le Crouzet (kalfsmelk van gascogne). - De 2 palmen (schapenkaas).