Auch, in het hart van de Gascogne, ontspringt het Domaine de Baulieu. Deze oude boerderij, typisch Gersoise, is gerestaureerd en getransformeerd om een kader te bieden dat traditioneel en hedendaags op het platteland combineert. Deze oase van natuur en rust herbergt een hotel *** met 20 kamers, drie ontvangstruimten en een gastronomisch restaurant, elegant en vriendelijk. Twee chef-koks Maxime Deschamps en Stéphane Mazières, verenigd door dezelfde passie, zullen u tevreden stellen door hun wil om verse en lokale producten te benadrukken, om u een smakelijk en esthetisch menu aan te bieden. De chef-kok Maxime Deschamps begon zijn carrière met een rondleiding door prestigieuze Franse vestigingen en speelde vaak een ster voordat hij naar het Caribisch gebied en het eiland St. Barthélemy vloog. Hij zal de keukens van de Toiny **** voor 13 jaar beheren en de chef Stéphane Mazières ontmoeten. Tijdens deze jaren zal hij worden beloond met tal van prijzen waaronder "Grand de Demain in Gault et Millau". In 2011 besloot hij de koninginnen naar Stéphane Mazières te verhuizen en keerde terug naar Frankrijk om het restaurant van Château de Mirambeau ***** over te nemen, dat in 2014 wordt bekroond met een Michelin-ster tot zijn vertrek in 2017. Met zijn ervaringen heeft hij het potentieel van het Domaine de Baulieu gezien en vergezeld van zijn hulpje hebben ze de uitdaging om zijn restaurant te herkennen in een regio waar het terroir en lekker eten voorop staat. Ze bieden u een klassieke Franse keuken, met nieuwe texturen en technieken om het te moderniseren. Tijdens een wandeling rond het Domaine de Baulieu kunt u zelfs de tuin van het restaurant ontdekken, een belofte van kwaliteit en smaken. In de mooie dagen bieden de grote ramen die op het landgoed geopend zijn een ideale omgeving voor buitendiners en gezellige evenementen. De sfeer zal in de winter totaal anders zijn met een warme en gezellige sfeer in een eigentijdse mix van authenticiteit en authenticiteit.