Aan de poorten van de hoofdstad van Gers en Gascogne, welkom aan de tafel van het Château Camille van de achttiende eeuw. Genaamd ter nagedachtenis aan de voormalige eigenaar van de plaats en weldoener van het dorp Saint Jean Le Comtal in de zeventiende eeuw, verwelkomen de eigenaren (Antoine en Carole) u in de oude kelder die is gerenoveerd in een vriendelijke tafel. De eigentijdse inrichting speelt met de oude stenen en zichtbare balken terwijl het zijn volumes van weleer behoudt. Een ruimte van 200m2, luchtig en uitgerust met kleine tafels, biedt u de intimiteit die nodig is voor aangename maaltijden in de liefde of lange tafels voor uw familie of vriendelijke evenementen. Bij mooi weer kunt u genieten van het schaduwrijke terras met stenen bogen met uitzicht op het park. Het restaurant biedt verfijnde en traditionele gerechten waarvan de kwaliteit van het product zorgvuldig is geselecteerd. Onder de specialiteiten, zult u de foie gras half gekookt met zwarte ham van Bigorre, balsamico crème, de kant van de kalfsvlees boerderij emulsie met Parmezaanse kaas reggioso of een knapperige zwezerik van kalfsvlees, sap met porto waarderen. Specialiteiten: - Halfgekookte ganzenlever met zwarte Bigorre-ham, balsamico crème. - Kalfsgehakt, emulsie met parmesanreggioso. - knapperige zwezeriken, port wine jus.